Enkele deelnemers aan een van de tochten van Stichting Vigeta. Foto: Piet Brocatus.
Enkele deelnemers aan een van de tochten van Stichting Vigeta. Foto: Piet Brocatus. (Foto: Piet Brocatus)

Vigeta Bridgedrive ter financiële ondersteuning sport voor viseul gehandicapten

  Sport

HALSTEREN - Zaterdag 2 november is alweer de 24e Vigeta Bridgedrive. Stichting Vigeta zet zich in voor het welzijn van mensen met een visuele handicap in West-Brabant en Tholen. Zij doet dat onder meer door het houden van een twintigtal regionale tandemtochten van april tot en met september, een midweek en een aantal speciale tochten. Ook wordt in de wintermaanden een viertal bowlingmiddagen gehouden.

Om de activiteiten te financieren en voor de visueel gehandicapten betaalbaar te houden is Vigeta geheel afhankelijk van sponsoren en giften. De opbrengst van de bridgedrive is mede daarom zeer welkom. De Bridgedrive wordt gehouden in Ontmoetingscentrun De Wittenhorst, Schoolstraat 6, in Halsteren. Aanvang van de bridgedrive is 13.30 uur. Het inschrijfgeld is 16 euro per paar.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar kclements@ziggo.nl. Betaling van het inschrijfgeld, uiterlijk 27 oktober, naar bankrekening NL65 RABO 0153 551 534 ten name van Stichting Vigeta met vermelding van naam en partner. Indeling is naar sterkte van paren (A, B, C, D, E). Ook dit jaar zal er weer een prachtige en goed gevulde prijzentafel zijn.

Meer berichten