Het motto tijdens de jubileumritten is: 'samen uit, samen thuis'. Foto: De Pedaleurs (archief).
Het motto tijdens de jubileumritten is: 'samen uit, samen thuis'. Foto: De Pedaleurs (archief). (Foto: Rob Steinmetz)

Twee jubileumtoertochten met de Pedaleurs

  Sport

BERGEN OP ZOOM - Rijwieltoerclub de Pedaleurs is opgericht op 21 oktober 1969 en bestaat dus bijna 50 jaar. Om dit jubileum te vieren hebben de Pedaleurs al verschillende activiteiten achter de rug.

Eind september heeft de helft van de leden een uitstapje van drie dagen gemaakt naar Holten op de Sallands heuvelrug om daar de omgeving op de racefiets of de mountainbike te verkennen. De beide groepen gingen apart van start voor hun ritten.

Jubileumtoertocht

De maaltijden en de avonden vonden in een gezellige onderlinge sfeer plaats. Na deze succesvolle driedaagse volgt op zondag 20 oktober een tweetal toertochten:

- Een jubileumtoertocht van ongeveer 70 km op de weg voor racefietsers;
- En een jubileum mountainbiketocht door de bosrijke omgeving van Bergen op Zoom van zo'n twee uur.

Vertrek

Het vertrek van beide tochten is om 9.30 uur vanaf Party Centrum ’t Appeltje in de Balsedreef in Bergen op Zoom. Verzamelen vanaf 9.00 uur. Het motto is: 'samen uit, samen thuis' en de deelname is gratis. De toerfietsers vertrekken in één groep. De mountainbikers zullen in kleinere groepen vertrekken. Vanuit de Pedaleurs zelf zal een groot aantal leden deelnemen.

Bovendien is iedereen die graag op de racefiets of de mountainbike rijdt uitgenodigd. Dus oud-leden, andere geïnteresseerden en leden van collega toerclubs zijn van harte welkom. Alle deelnemers krijgen na afloop een consumptie aangeboden.

Aanmelden

Iedereen die mee wil rijden kan zich tot 16 oktober aanmelden op info@pedaleurs.com. Geef hierbij wel even door of je op de weg of in het bos wil fietsen.

Meer berichten