V.l.n.r.: Schrijver Wim de Gier, Arbiter Tonny Korteland, vml.: KNBB-instructrice, Rene Pijnen, vml.: Olympisch kampioen, prof-renner en 3-banden virtuoze: Henk Schepers. (Keuzetrekstoot)
V.l.n.r.: Schrijver Wim de Gier, Arbiter Tonny Korteland, vml.: KNBB-instructrice, Rene Pijnen, vml.: Olympisch kampioen, prof-renner en 3-banden virtuoze: Henk Schepers. (Keuzetrekstoot) (Foto: Joseph G. van Oevelen.)

Zomertoernooi bij biljartgroep De Korenaere

  Sport

In ontmoetingscentrum De Korenaere gaat dindag 9 juli het jaarlijkse Open individuele Zomertoernooi weer van start. Deelname is mogelijk voor dames en heren uit de regio Bergen op Zoom.

De toernooien beginnen op dinsdag 9 juli en donderdag 11 juli voor het 3-banden, en op vrijdag 12 juli voor het Libre. Het is nog mogelijk voor meerdere speloorten in te schrijven tot uiterlijk maandag 1 juli. De toernooien, eindigen op vrijdag 13 september; aanvang van de wedstrijden is 13.15 uur.

De deelnemers per toernooi worden door loting ingedeeld in poules, die spelen onderling een halve competitie. Hierna volgt/volgen de finaleronden(s). Voor de top van het klassement is een enveloppe met inhoud te winnen. Iedere deelnemer maakt kans op een prijsje (gratis lot) ter beschikking gesteld door Joseph van Oevelen.

Informatie en opgave bij een van de organisatoren: Henk Schepers, 06-31782816 Joseph van Oevelen, 06-24713838 of Koos Boets, 06-13652003 en dagelijks van 13.00 tot 16.30 uur, in wijkcentrum De Korenaere.

Meer berichten