Fietsroute toeschouwers
Fietsroute toeschouwers (Foto: Stichting Rovers Run)

Record aantal inschrijvingen Rovers Run

  Sport

Zoals verwacht zijn er nu al meer inschrijvingen voor de Rovers Run dan vorig jaar: de teller staat op meer dan 1800 deelnemers. De inschrijving sluit bij 2000. Maar de sportieve liefhebbers van obstakels en modder hebben dan ook weer meer dan genoeg om hun hart bij op te halen 22 juni!

Gratis kinderopvang en activiteiten

Voor bezoekers is er een fietsroute uitgezet langs de hotspots waar de meest spectaculaire obstakels goed te zien zijn. Op het Rovers Run terrein verzorgt Zo Kinderopvang de hele dag leuke activiteiten voor de allerkleinsten onder leiding van pedagogisch medewerkers. Daarnaast is er dankzij de inzet van Steketee Outdoor Centrum een boogschietbaan voor volwassenen en paintball baan voor kinderen.

En als klap op de vuurpijl vindt er om 17.00 uur nog een extra spektakel plaats: een tiental parachutisten voert dan een spectaculaire landing uit op het Start- en Finishterrein aan de Ligneweg.

Parkeren en pendelbussen

Dankzij de sponsoring van Revo Taxi en de vrijwillige chauffeurs van Stichting Plusbus, rijden er de hele dag pendelbusjes van het parkeerterrein tegenover Landgoed De Beek aan de Beeklaan naar het Rovers Run terrein. Je kan daar voor 5,-- bewaakt parkeren. Wil je liever parkeren op het parkeerterrein van Sportpark De Beek? Dan kun je zelf naar het Rovers Run terrein lopen. De route is goed gemarkeerd. Uiteraard kan je ook per fiets komen, en je fiets direct op het terrein stallen!

Tickets voor de run zijn te verkrijgen op de website.

Meer berichten