Foto:

Al ruim 1300 tickets verkocht voor obstakelrun Rovers Run in Halsteren

  Sport

Met nog een kleine twee maanden te gaan neemt de Rovers Run koorts weer flink toe. De organisatie heeft de vijf parcoursen uitgestippeld en weer diverse nieuwe uitdagende obstakels toegevoegd, zoals een bewegende bandenbrug en spijkerbroekhangen. Op veler verzoek gaan ook de kids door de ondergelopen Mozesbrug om het Fort in te nemen.

Tot slot staan er twee fraaie bokaals te wachten voor de winnaars van de twee speciaal ingevoerde wedstrijdvakken (7 en 14 km). Inmiddels zijn er al meer dan 1300 tickets verkocht, beginnen de startvakken vol te stromen en zijn veel deelnemers al met hun training begonnen.

Extra activiteiten op Rovers Run terrein

Het Rovers Run terrein aan de Ligneweg bij Fort de Roovere heeft dit jaar nog meer te bieden, en niet alleen voor de deelnemers zelf. Het terrein biedt het ideale dagje uit voor de hele familie, vanwege het uitgebreide scala aan vermaak en activiteiten voor jong en oud. Voor de allerkleinsten (van 0 tot 12 jaar) heeft Zo kinderopvang een Kids Corner ingericht. Ouders die zelf meedoen aan de run kunnen hun kids hier onbezorgd achterlaten. Deskundige pedagogisch medewerkers verzorgen geheel gratis de opvang met leuke activiteiten. Voor kinderen die wat meer uitdaging willen, heeft Steketee Outdoor Centrum een Kids Paintball baan uitgezet. Zij begeleiden ook volwassenen die hun vaardigheden in het boogschieten eens willen uitproberen.

Parachutisten en overwinningsfeest

Het Start- en Finishterrein is dit jaar voorzien van nog meer kraampjes met hapjes en drankjes, zoals frietjes, snacks, broodjes, pizza's en pasta, gezonde sapjes en salades. Op het hoofdterrein vindt rond 17.00 uur een extra spektakel plaats: een tiental parachutisten zullen dan een spectaculaire landing uitvoeren! Na een frisse douche kunnen de zegevierende veroveraars samen met de toeschouwers nog lang nafeesten op het Rovers Run terrein. De elkaar afwisselende DJ's staan garant voor een gezellige ambiance.

Aanmoedigen bij hotspots

Wil je de zwoegende veroveraars onderweg aanmoedigen? Neem dan een kijkje bij de speciaal ingerichte Hotspots. Met de door de organisatie uitgezette fietsroute kom je precies op de juiste plekjes. Bij Brasserie de Berk heb je een mooi uitzicht op alle obstakels van Survival Steenbergen. Bij Boerderij Den Hof is spektakel weer gegarandeerd wanneer veroveraars de mud trenches trotseren. Op het terras kan men genieten van een hapje en drankje. Ook kan er van een lekker drankje genoten worden bij de Coffee Corner die op het Fort wordt ingericht. Vanaf deze Lounge Area mét uitzicht op de Mozesbrug kunt u de veroveraars extra aanmoedigen terwijl zij het Fort innemen en de laatste meters van het parcours afleggen.

Tickets voor de run zijn te verkrijgen op de website. Rovers, aan jullie de taak om Fort de Roovere, te veroveren!

Meer berichten