. De voorzitters, Tessa van Egeraat en Jan van Elzakker, hebben vrijdag met een handtekening onder deze overeenkomst de basis gelegd voor de oprichting van een "Samenwerking Vrouwen Opleiding".
. De voorzitters, Tessa van Egeraat en Jan van Elzakker, hebben vrijdag met een handtekening onder deze overeenkomst de basis gelegd voor de oprichting van een "Samenwerking Vrouwen Opleiding". (Foto: )

Intentieovereenkomst Marjola-Girls en RKSV Halsteren

  Sport

De samenwerking tussen de vrouwenvoetbalvereniging Marjola-Girls en RKSV Halsteren is met de ondertekening van een intentieovereenkomst een stap verder.

De voorzitters, Tessa van Egeraat en Jan van Elzakker, hebben vrijdag met een handtekening onder deze overeenkomst de basis gelegd voor de oprichting van een "Samenwerking Vrouwen Opleiding". De beide clubs willen een samenwerkingsverband ter bevordering van het vrouwenvoetbal voor minimaal drie seizoenen, ingaande seizoen 2019-2020.

Onder de vlag van een aparte organisatie, "Samenwerking Vrouwen Opleiding", en met professionele voetbaltechnische ondersteuning van voetbalschool Soccer 10, krijgen de aangesloten verenigingen de mogelijkheid het vrouwenvoetbal naar een hoger plan te tillen. Uitgangspunt is dat de deelneemsters lid blijven van de eigen vereniging.

Meer berichten