Foto:

Badmintontoernooi De Bergse op 13 april

  Sport

Sinds enkele jaren verzorgen The Flying Shuttle '57, BBV, Olympus '59 en DINO het badmintontoernooi De Bergse, een sportevenement voor alle (oud)-leden en alle inwoners van gemeente Bergen op Zoom. Op zaterdag 13 april is sporthal De Kannebuis te Halsteren weer het toneel voor badmintonsport en -plezier.

Zeker ook de oud-spelers, die na jaren het badmintonracket weer eens willen oppakken, zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit jaarlijkse badmintonfeestje waarbij de lokale clubs de handen ineenslaan. Bij de editie van 2018 kwamen verschillende 'oude bekenden' terug naar hun oude liefde: de badmintonsport!

De toernooiorganisatie opent óók de deuren voor de echte beginners: iedereen die voor het eerst kennis wil komen maken met de leukste en snelste racketsport ter wereld. Voor shuttles en rackets (voor de beginners) wordt gezorgd. Deelnemers kunnen zich tot 29 maart 2019 inschrijven via debergse.nl.

Deelname is mogelijk in één of twee onderdelen: mannen-/vrouwendubbel (gepland in de ochtend) en gemengddubbel (gepland in de middag vanaf 14.00 uur). Inschrijfgeld voor jeugd (t/m 15 jaar en ongeacht het aantal onderdelen) is 5 euro. Volwassenen (vanaf 16 jaar en ouder) betalen 10 eurp voor deelname aan één onderdeel en 12,50 euro voor deelname aan twee onderdelen.

Er wordt gespeeld in de volgende speelcategorieën: categorie 1 - veren competitie (zesde divisie en hoger), categorie 2 - nylon competitie (zevende divisie en lager), categorie 3 - recreanten (inclusief beginners) en categorie 4 - jeugdspelers.

Het toernooi vindt plaats op 13 april van 09.00 tot 19.00 uur (deelnemers ontvangen meer info per e-mail) in sporthal De Kannebuis, De Poelekes 12 in Halsteren.

Meer berichten