Repetitie Doodsoorzaak Chocola
Repetitie Doodsoorzaak Chocola (Foto: Arno van den Brink)

Toneelgroep Phoenix speelt smaakvolle voorstelling

  Cultuur

De titel zegt al meer dan genoeg: 'Doodsoorzaak Chocola'! Zal na deze voorstelling chocola ooit nog hetzelfde smaken?

In het compleet verbouwde Weidebroek Health Centre stijgt de spanning tot ongezonde hoogtes: een gestreste nieuwe directeur nadat de vorige eigenaar dood is aangetroffen achter zijn bureau, een zomerstorm die de heropening in gevaar brengt en tot overmaat van ramp blijkt ook niemand zijn leven zeker. Er lopen mensen rond die niet zijn wat ze lijken, er staat een gevaarlijke doos chocola en er vallen al snel twee doden.

Wat is er gebeurd, wie heeft het gedaan? Wat is het motief en…wie heeft er een motief? Waarom wil de nieuwe directeur er persé geen politie bij? Wat is de toch wel gespannen relatie tussen de directeur en de manager van de sportzaal? Alle ingrediënten voor een spannende thriller voor een toneelschrijver die ‘plots’ opduikt. Samen met de algemeen manager van Weidebroek Health Centre probeert hij de dader te ontmaskeren. Of zijn ze het zelf?

Toneelgroep Phoenix speelt deze smaakvolle productie op 19 & 20 april 2019 in Vestzaktheater Het Zwijnshoofd, geschreven door Paul Freed en vertaald door Linda Slokker. Regie Paul Hermans

Kaarten á 10 euro per stuk zijn verkrijgbaar via Het Zwijnshoofd, VVV Brabantse Wal (B.o.Z.), Primera de Gilles (Steenbergen) of online.

Meer berichten