Yuko mag je gerust een van dé vaste waarden noemen in het Gentse muzieklandschap.
Yuko mag je gerust een van dé vaste waarden noemen in het Gentse muzieklandschap. (Foto: )

Matt Watts op Made In Belgium

Met de toevoegingen van Yuko en Matt Watts Group is het affiche rond van het Made In Belgium Festival in Gebouw-T in Bergen op Zoom, een indoorfestival met het beste van Belgische bodem. Eerder werden al headliner Whispering Sons, Dead Man Ray en La Jungle bekend. Zij komen allen zaterdag 16 november naar Gebouw-T.

BERGEN OP ZOOM - Yuko mag je gerust een van dé vaste waarden noemen in het Gentse muzieklandschap. De groep rond Kristof Deneijs bracht sinds 2008 vier albums uit, waaronder Long Sleeves Cause Accidents en het concept rond Cher Ami, waarbij de band samen met productiehuis De Commerce een voorstelling, een plaat en een graphic novel uitwerkte.

De Amerikaanse singer-songwriter Matt Watts woont al enkele jaren in België. Na zijn soloalbum Songs From A Window (2014) bracht hij daarna How Different It Was When You Were There uit bij het Antwerpse label Starman Records. Matt Watts komt met een trio naar Bergen op Zoom.

Eerder werd onder andere al headliner Whispering Sons bekend. Deze vijfkoppige postpunk uit Brussel speelde deze zomer allerlei festivals in Nederland en België plat. Ze zijn de afsluiter van het festival. Made In Belgium is dit jaar op zaterdag 16 november. Er zijn nog kaartjes te koop. Meer informatie en tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via:

www.gebouw-t.nl

Audrey Tulkens
Meer berichten