De mannen van Team Rush, headliner van het Halloween-feest, maken een eclectische mix van moombahton, dancehall, house en urban.
De mannen van Team Rush, headliner van het Halloween-feest, maken een eclectische mix van moombahton, dancehall, house en urban. (Foto: )

Halloween met Team Rush Hour

Op vrijdag 1 november verandert Gebouw-T in een feestlocatie helemaal in het thema van Halloween met als grote headliner Team Rush Hour. Verder ook veel lokaal talent op het programma: DJ IZZABELLE, Quinn Jacobs, Manga, Michel en Martijn. Deze avond wordt georganiseerd door Young Creations, het jongerenplatform van het poppodium.

BERGEN OP ZOOM - De mannen van Team Rush maken een eclectische mix van moombahton, dancehall, house en urban. Festivals als Latin Village, Solar, Paaspop, Mysteryland, 7th Sunday, Matrixx at the Park, Daydream en Wish Outdoor pronken op hun CV. Naast al die optredens zitten de broers ook dagelijks in de studio.

Inmiddels hebben hun tracks, bootlegs en mixtapes miljoenen plays, streams en downloads op alle platformen. Ze haalden een gouden plaat binnen voor hun single 'Oh Na Na'. Met hun motto 'Never Change a Winning Team' is Team Rush Hour ook dit jaar weer klaar om elk formaat club en festival in vuur en vlam te zetten.

Freak Night ft. Team Rush Hour vindt plaats op vrijdag in 1 november in Gebouw-T. Kaartjes zijn te koop en kosten in de voorverkoop 7 euro. Het feest start om 20.30 uur en duurt tot 02.30 uur. Toegang is 16+. Meer informatie en tickets voor Freak Night zijn verkrijgbaar via:

www.gebouw-t.nl

Audrey Tulkens
Meer berichten