Foto: Focus Events

Thank God It's Friday sluit de allerlaatste editie in stijl af

De organisatie van de maandelijkse vrijdagmiddagborrel Thank God It’s Friday komt nog één keer terug met een allerlaatste editie. Deze sluiten ze op vrijdag 1 november in stijl af bij een locatie die past bij 75 jaar bevrijding Bergen op Zoom. In voormalige metaalgieterij Gemcast aan de Buitenvest hebben ze de perfecte plek gevonden.

“We gaan terug naar de meest unieke binnen locatie waar we ooit geweest zijn. De oude fabriekshal met de verdiepingsvloer heeft veel uitstraling. En de ruimte is perfect voor dit publiek”, zegt René Hopmans, mede-eigenaar van Focus Events.

Thank God I’m Free

Vanwege 75 jaar bevrijding Bergen op Zoom staat deze editie in teken van Thank God I’m Free. “In de buurt van Gemcast is veel gevochten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook op deze locatie was er veel diefstal van machines, ondanks de fabriek weer snel in gebruik moest na de oorlog. Juist daarom vinden wij dit een mooie plek om stil te staan bij onze bevrijding”, zegt René. Zoals de andere vrijdagmiddagborrels is er ook tijdens deze editie muziek, hapjes en drankjes. Er speelt een live saxofonist en lokale artiesten en dj’s treden er op.

De organisatie gaat verder

De liefhebber moet wel afscheid nemen van een mooi evenement. René: “Het leeft nu écht. Iedereen die TGIF een warm hart toegedragen heeft en een paar keer per jaar kwam, zal komen. We beseffen goed dat we met deze laatste editie een deur gaan sluiten, maar hebben niet gezegd dat we voorgoed stoppen met een vrijdagmiddagconcept. TGIF stopt, maar de organisaties Focus Events en PION Horeca & Promotie blijven samenwerken.” TGIF is op vrijdag 1 november en start om 16.40 uur, op het tijdstip waarop Bergen op Zoom bevrijd is, en duurt tot 23.00 uur. De tickets zijn €10 inclusief twee consumpties en verkrijgbaar via www.tgifboz.nl.

Meer berichten