Uitreiking jaarlang gratis toegang tot het museum
Uitreiking jaarlang gratis toegang tot het museum (Foto: Alex Pijnen)

1000ste bezoeker Wings Over Woensdrecht

Een trotse voorzitter Sjaak van Loon en de aanwezige vrijwilligers verwelkomde de 1000ste bezoeker in het vliegtuig erfgoed museum Wings Over Woensdrecht in en nabij de Volksabdij te Ossendrecht waar deze is gevestigd. De gelukkige 1000ste bezoekster was Mevr.Lenie van Dijl uit Essen.

Zij is lid van een kookgroep uit Roosendaal die als extra activiteit een visite aan het museum brachten. Wij zijn trots dat er in zo korte tijd zoveel mensen het museum hebben weten te vinden.

Volgens van Loon komt dat omdat de vrijwilligers veelal oud personeelsleden van Aviolanda-Elmo Fokker en de vliegbasis hun jarenlange ervaring in de vliegtuigbouw met passie aan de bezoekers kunnen vertellen.

De prijs is natuurlijk ook heel aantrekkelijk en daar zit nog een gratis kopje koffie bij wat genuttigd kan worden in het restaurant de Blauwe Pauw een unieke locatie op de Brabantse Wal.

De bezoekdagen zijn woensdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur en op afspraak voor groepen boven de 10 personen dagelijks. Deze kunnen via de website www.wings-over-woensdrecht.nl aangevraagd worden.

De verrassing voor de 1000ste bezoeker was een jaarabonnement voor het museum en een dinerbon namens restaurant De Blauwe Pauw en natuurlijk een bosje bloemen van en namens de vrijwilligers van het museum.

Meer berichten