Samenzang met prachtige Psalmen en andere Israël-liederen en een korte en inspirerende overdenking van ds. Henk Poot over het thema: Hoop voor Israël. Foto: Henk Visscher.
Samenzang met prachtige Psalmen en andere Israël-liederen en een korte en inspirerende overdenking van ds. Henk Poot over het thema: Hoop voor Israël. Foto: Henk Visscher. (Foto: Henk Visscher)

Concert: Hoop voor Israël in Bergen op Zoom

Op zaterdag 19 oktober is er in Bergen op Zoom een Hoop voor Israelconcert met het Christelijk Jongerenkoor Jigdaljahu in de Sint Gertrudiskerk.

Met veel samen zingen, genieten van bekende Israël-liederen en er is een korte overdenking over het thema Hoop voor Israël. Deze unieke avond wil je niet missen! De aanvang is om 20.00 uur en de entreekaarten kosten 7 euro per persoon, inclusief het pauzedrankje.

Kaarten zijn te verkrijgen via tel. 033-422 0404 van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur. Verder via concert@cvi.nl of via www.cvi.nl/hoop.

Het is een 'er is hoop voor Israël'-concert, omdat God Zijn beloften aan Israël vervult! Dat is de krachtige boodschap. Het koor staat onder de bezielende en inspirerende leiding van Bert Noteboom en heeft tot doel om het rijke evangelie van Gods genade en liefde te bezingen. De betekenis van Jigdaljahu is 'Groot is de Heere'. Dit wil het koor dan ook uitdragen.

Wat valt er te beleven? Koorzang van Christelijk Jongerenkoor Jigdaljahu, onder leiding van dirigent Bert Noteboom, organist Marco den Toom en Lennart Moree op de vleugel. Samenzang met prachtige Psalmen en andere Israël-liederen en een korte en inspirerende overdenking van ds. Henk Poot over het thema: Hoop voor Israël. Er is een gezellige pauze met gratis pauzedrankje.

Meer berichten