Foto: Omoda

Omoda 2.0: nieuwe locaties in Breda en Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Afgelopen twee maanden heropende Omoda haar deuren in twee geliefde Brabantse winkelsteden: Breda en Bergen op Zoom. Naast de recente uitbreiding naar nieuwe steden investeert Omoda ook in haar bestaande winkelbestand. Omoda was al te vinden in deze steden, maar is in beide gevallen verhuisd naar een nieuw pand. De winkels zijn ruimer, sfeervoller en beter zichtbaar in de winkelstraat.

Bergen op Zoom telde twee Omoda-winkels: een reguliere en een outlet. Het pand waar de reguliere Omoda-winkel zat is gesloten, het pand waar de outlet gevestigd was is rigoureus verbouwd. Sinds 6 september is dit pand aan de Wouwsestraat dan ook de locatie van de nieuwe Omoda-winkel. Met 320 vierkante meter is de winkel niet per se groter dan het vorige pand, maar wel een stuk sfeervoller. De brede gevel met grote raampartijen is een eyecatcher in de straat en zorgt voor veel licht en zicht in de winkel. Qua interieur komt de nieuwe winkel in Bergen op Zoom overeen met Breda; ook de kenmerkende Omoda-stijl met een mix van stoere en luxe materialen, gouden details en veel groen.

In de nieuwe winkel zijn een uitgebreide dames- en herencollectie te vinden. Voorheen waren in Omoda Bergen op Zoom ook kinderschoenen te vinden, maar om de andere collecties volledig tot hun recht te laten komen is er nu geen eigen kinderafdeling meer. Maar ouders, niet getreurd: alle kinderschoenen kunnen online gratis gereserveerd en in de winkel bezorgd laten worden, zodat er toch geshopt kan worden met de kids. Daarbij hebben alle medewerkers van Omoda Bergen op Zoom veel verstand van kinderschoenen en staan zij altijd klaar met advies. Én nu ook met koffie, want de winkel heeft nu ook een gloednieuwe koffiecorner. Gezinnen die toch liever rondkijken op een uitgebreide kinderafdeling kunnen vlakbij terecht in Omoda Roosendaal.

Met de opening van de nieuwe panden biedt Omoda klanten in Breda en Bergen op Zoom nóg meer beleving. "Winkelen bij Omoda moet een feestje zijn, en mooie, vernieuwende winkels zijn daar een belangrijke voorwaarde voor", zegt Marlinde Baan-Verton, projectmanager Retail Design & Branding bij Omoda.

De nieuwe Omoda-winkels met eigen ogen zien? Kijk op de website voor het adres en openingstijden van Omoda Breda en Omoda Bergen op Zoom.

www.omoda.nl

Meer berichten