Deze week staat deze vrolijke hond genaamd Mila in de spotlights. Foto: Silvia van Ham/Dierenopvang Roosendaal.
Deze week staat deze vrolijke hond genaamd Mila in de spotlights. Foto: Silvia van Ham/Dierenopvang Roosendaal. (Foto: vanham)

Baasje gezocht voor vrolijke en waakse Mila

Mila is een teefje, waarschijnlijk rond 2012 geboren. Dierenopvang Arduin heeft Mila leren kennen als een lieve, rustige en erg sociale hond. Ze is altijd even vriendelijk en blij als ze je ziet en gaat graag mee op stap.

ROOSENDAAL - Mila is enkele weken herplaatst geweest, maar helaas is ze teruggebracht. De reden hiervoor is dat ze sinds kort losliggende spullen begint te slopen, wanneer ze alleen moet blijven. Omdat Mila een vondeling was, kent men helaas haar verleden niet, maar wellicht dat het gebruik van een bench een oplossing kan bieden. Uiteraard is Mila geen hond om een hele dag alleen te laten en zij heeft dan ook echt haar beweging en ruimte nodig om de nodige energie kwijt te raken. Mila is zindelijk, goed waaks en ze gaat graag mee in de auto. In huis was een kindje en dat was wellicht toch wat te druk voor Mila, waardoor ze wat onzeker werd. Het asiel is ervan overtuigd dat, wanneer u vanaf het begin consequent bent in wat wel en niet mag en u ook zeker niet vergeet om haar te belonen voor haar goede gedrag, u er een beste vriendinnetje bij krijgt! Meer informatie via Dierenopvang Arduin, Vroenhoutseweg 37, Roosendaal of 0167-532627. Bekijk ook een filmpje van Mila op YouTube - Dierenasiel Roosendaal.

Joli Deitz
Meer berichten