De workshop start met een kleine uitleg hoe de klei gebruikt dient te worden en daarna is iedereen vrij om zijn eigen ding te doen, met of zonder hulp.
De workshop start met een kleine uitleg hoe de klei gebruikt dient te worden en daarna is iedereen vrij om zijn eigen ding te doen, met of zonder hulp. (Foto: Flor van Putte Stichting)

Creatief met klei tijdens de workshop Keramiek

OSSENDRECHT - Ook in de maand oktober vindt er weer een workshop plaatst bij de Flor van Putte Stichting en ditmaal staat deze in het teken van Keramiek. Onder leiding van Marian Roefs is iedereen op zondag 13 oktober welkom om zijn creativiteit de vrije loop te laten en zijn of haar eigen creatie te maken!

Marian begon ongeveer 15 jaar geleden met keramiek en heeft in 2014 een drie-jarige ambachtelijke opleiding gevolgd om alle facetten van dit bijzondere vak onder de knie te krijgen. ‘Ik ben hobbymatig in mijn eigen atelier aan de slag gegaan en voel mij zeer vereerd om een workshop te komen geven bij de Flor van Putte Stichting’, aldus Marian.

Het werken met klei vindt Marian een heel ontspannende bezigheid en ze kan er helemaal in opgaan. Marian: "Het vormen van een object kun je doen met een voorbeeld in gedachten, maar je kunt het ook in je handen pakken en er iets geheel eigens van kneden. Dat is ook wat het werken met keramiek zo leuk maakt!"

Deze creatieve middag zal op zondag 13 oktober starten om 14.00 uur in zaal ‘De Nachtegaal’ op de Volksabdij te Ossendrecht. Deelname bedraagt 6 euro. Aanmelden viar info@florvanputtestichting.nl. Tip: neem een schort mee of doe oude kleding aan.

Meer berichten