Evie is een lieve, timide poes die met liefde haar kittens heeft grootgebracht. En nu is het tijd om voor haar een fijn huis te vinden.
Evie is een lieve, timide poes die met liefde haar kittens heeft grootgebracht. En nu is het tijd om voor haar een fijn huis te vinden. (Foto: )

Baasje gezocht voor timide poes Evie

ROOSENDAAL - Evie is een lieve en wat timide poes die met veel liefde haar kittens heeft grootgebracht. En nu is het tijd om voor haar een fijn huis te vinden.

Evie is een poes die waarschijnlijk in 2018 is geboren. Evie is een lieve en zorgzame poes, die een beetje terughoudend is en dan ook eerst 'de kat uit de boom kijkt'.

Ze wil wel graag aangehaald worden, maar vindt het allemaal een beetje spannend in het begin.

Evie is geen aandacht vrager, maar wel erg sociaal naar andere katten toe. Wanneer je rustig bij haar zit, kun je Evie aaien over haar bolletje. Stiekem vindt ze dit wel fijn, maar je moet echt haar vertrouwen hebben. En met wat lekkers krijg je ook al het een en ander voor elkaar bij haar.

Een stabiele, rustige omgeving met elke dag volop aandacht en dezelfde vertrouwde gezichten, dat is wat Evie nodig heeft.

Het vergt een kleine investering, maar je krijgt er gegarandeerd heel veel moois voor terug!

Meer informatie via Dierenopvang Arduin, Vroenhoutseweg 37, Roosendaal of 0167-532627. Bekijk ook een filmpje van Evie op YouTube - Dierenasiel Roosendaal.

Meer info via www.dierenopvangarduin.nl

Joli Deitz
Meer berichten