Verkoop van eigen creaties door vrijwilligers van de Zonnebloem in Halsteren. Foto: Janus van de Zande.
Verkoop van eigen creaties door vrijwilligers van de Zonnebloem in Halsteren. Foto: Janus van de Zande. (Foto: Janus van de Zande)

Zonnebloem is op zoek naar vrijwilligers

HALSTEREN - Kom tijdens de Halsterse braderie eens een kijkje nemen bij onze stand. Dit jaar kunt u ook de Zonnebloemauto bekijken. Wilt u een uitstapje maken, een familiebezoek afleggen of iets anders met iemand met een lichamelijke beperking dan bestaat de mogelijkheid om deze auto voor een dag te huren.

U hoeft hiervoor geen donateur van de Zonnebloem te zijn. De Zonnebloem heeft als doelstelling mensen met een beperking te bezoeken, er worden allerlei activiteiten georganiseerd waaronder een bingo, een spelmiddag, handwerkmiddagen, een dagtocht met een boot en andere activiteiten.

Als vrijwilliger kunt u met enkele uren die u hier voor over heeft andere mensen een groot plezier doen. Dit kan zijn door middel van een bezoekje of door een wandeling met iemand te maken, samen knutselen of een keertje winkelen verdrijft voor veel mensen de eenzaamheid.

Lijkt dit iets voor u? Kom eens langs op de braderie of neem contact op voor een vrijblijvend gesprekje met Mevr. Nefs op telefoonnummer 0164-683035.

Meer berichten