Indruk van de open dag van 2018. Foto: Harry van Wijnen.
Indruk van de open dag van 2018. Foto: Harry van Wijnen. (Foto: Harry van Wijnen)

Bridge open dag bij bridge- vereniging A La Carte

Bridgevereniging A la Carte gaat door op het succes van vorig jaar! Vorig jaar september heeft de vereniging voor het eerst een open dag georganiseerd. Dit was een enorm succes, veel mensen toonden interesse in de bridgesport.

Het resultaat van die open dag was dat men een nieuwe beginnerscursus heeft opgestart. En met trots kunnen we vertellen dat alle cursisten zijn blijven bridgen. Zij beleven nu al een jaar lang veel plezier aan het mooie bridgespel en aan de gezelligheid bij A la Carte.

Daarom houdt A la Carte opnieuw een Bridge open dag op zaterdag 21 september vanaf 13.30 uur in Paviljoen Rozenoord aan de Beukenlaan 15 in Bergen op Zoom. Enthousiaste leden van A La Carte beantwoorden al uw bridgevragen.

Open dag

Deze open dag is voor iedereen die iets van ‘t bridgespel zou willen weten. Voor de nieuwkomer, die nog nooit van z’n leven een speelkaart heeft vast gehouden. Voor degene die al wel kan kaarten (klaverjassen, rikken enzovoorts) maar nu ook wel eens wilt leren bridgen.

Ook voor die in het verleden al eens gebridged hebben en het weer op willen pakken. Ook voor de bridger, die nog nooit in clubverband heeft gespeeld en A la Carte wilt leren kennen.

Programma

Op de open dag geeft de vereniging door middel van van kleine praktische workshops, een korte uitleg wat bridge inhoudt en hoe u eventueel individueel hiermee verder kunt gaan.

Nieuw dit jaar zijn de leden die vorig jaar via de open dag aan de beginners bridge cursus zijn begonnen. Zij vertellen wat bridge, maar ook A la Carte, voor hen betekent. Kom vrijblijvend kijken op de open dag, de koffie staat klaar.

Beginnerscursus

Daarnaast start de vereniging op donderdagavond 10 oktober met een beginnerscursus, onder leiding van een ervaren bridgedocent. Op de open dag kunt u zich hiervoor aanmelden. Meer informatie kunt u opvragen via het telefoonnummer 06-22803912.

Meer berichten