De Reddingsbrigade zal de veiligheid op het water en land waarborgen. Let op: bij alle activiteiten op het water is zwemdiploma A of een begeleider met zwemdiploma verplicht! Foto: Sonn Franken.
De Reddingsbrigade zal de veiligheid op het water en land waarborgen. Let op: bij alle activiteiten op het water is zwemdiploma A of een begeleider met zwemdiploma verplicht! Foto: Sonn Franken. (Foto: Sonn Franken)

Boulevard in Beweging op 21 september

Bergen op Zoom - De Boulevard in Bergen op Zoom wordt 21 september van 11.00 tot 16.00 uur weer omgetoverd tot een groot (water)sportevenement, genaamd ''Boulevard in Beweging''. Met onder andere verschillende toffe springkussens, wateractiviteiten en demonstraties, van onder meer twee Nederlandse top BMX'ers, beloofd het een waar spektakel te worden.

Met dit vrij toegankelijke initiatief van de F!TFabriek kunnen inwoners kennismaken met sporten in en om de Binnenschelde. De F!TFabriek wil met de Boulevard in Beweging een bijdrage leveren aan het versterken, onderscheiden en aantrekkelijker maken van de Binnenschelde en inwoners enthousiast maken voor (water)sport.

Gedurende deze dag zullen er verschillende activiteiten plaats vinden die in samenwerking met de F!TFabriek, verenigingen, partijen en aanbieders worden aangeboden. Tijdens de Boulevard in Beweging is het mogelijk om verschillende watersporten te beoefenen en uit te proberen. Ook op het land zullen verschillende activiteiten georganiseerd worden. Zo wordt het evenemententerrein aan de Boulevard omgetoverd tot springkussenparadijs.

Bezoekers kunnen kennis maken met verschillende watersporten als suppen, kanoën en waterfietsen. Naast BMX is het mogelijk om kennis te maken met skaten bij SV de Striene en lacrosse te spelen bij Ogers Lacrosse.

Meer berichten