Diverse locaties heeft het koor bezocht: onder andere De Maagd, de Synagoge, het oude Stadhuis en de Sint Gertrudiskerk.
Diverse locaties heeft het koor bezocht: onder andere De Maagd, de Synagoge, het oude Stadhuis en de Sint Gertrudiskerk. (Foto: )

Koor Fortissimo zingt in kapel

Tijdens Kunsten in de Monumenten, op zaterdag 14 september, zingt Mannenkoor Fortissimo in de kapel van Sint Catharina. Het optreden begint om 15.30 uur en duurt ongeveer een half uur.

BERGEN OP ZOOM - In het weekend van 14 en 15 september bruist Bergen op Zoom door Kunst in de Monumenten, het grote culturele evenement. In de historische gebouwen is er dan van alles te doen, tentoonstellingen, muziek, dans, modeshows. Kortom alles op het gebied van Kunst.

Fortissimo treedt al jaren op tijdens dit evenement. Diverse locaties heeft het koor bezocht: onder andere De Maagd, de Synagoge, het oude Stadhuis en de Sint Gertrudiskerk. Tijdens de editie van 2019 zingt Fortissimo in de kapel van Sint Catharina. Geen onbekende plek voor Fortissimo, want het traditionele Kerstconcert vindt daar, óók in 2019, plaats.

Het optreden van Fortissimo is op zaterdag 14 september van 15.30 tot 16.00 uur. De ingang van de kapel ligt aan de Klaverstraat.

Het thema van de editie 2019 van Kunst in de Monumenten is Plekken van Plezier. Met liederen als Een meisje dat van Scheveningen kwam in een bewerking van Oscar van Hemel, De Vier weverkens, bewerkt door Henk Badings, Drie Meneren in het woud van Annie M.G. Schmidt, Shenandoah en The Animals are comming geeft Fortissimo hier invulling aan.

Audrey Tulkens
Meer berichten