Fotograaf Jacques Bakker is in Bergen op Zoom en omstreken beslist geen onbekende.
Fotograaf Jacques Bakker is in Bergen op Zoom en omstreken beslist geen onbekende.

Kunsten in de Monumenten met Jacques Bakker

BERGEN OP ZOOM - Fotograaf Jacques Bakker is in Bergen op Zoom en omstreken beslist geen onbekende. Nadat hij zich veertig jaar geleden verdiepte in fotografie van het menselijk lichaam, is dit onderwerp hem blijven boeien en werden zijn inspanningen in binnen- en buitenland beloond met diverse onderscheidingen.

Tijdens Open Monumentendag is zijn werk te zien in de kunstuitleen, Lievevrouwestraat 39. De expositie is te bezoeken op zaterdag 14 september van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 15 september van 12.00 tot 17.00 uur.

Bergen op Zoom sluit jaarlijks aan bij de Open Monumentendag met het plaatselijk thema Kunsten in de Monumenten. Een mooie aanleiding voor een wandeling door de binnenstad en het bezoeken van de opengestelde monumentale panden.

Het landelijk thema van de Open Monumentendag is dit jaar Plekken van Plezier. Daarbij wordt gemakkelijk gedacht aan uitgaansmogelijkheden zoals cafés en theaters, maar leden van Artotheek 18 weten dat er binnen de muren van de kunstuitleen ook veel kijkplezier te beleven is.

Het monumentale pand waarin de kunstuitleen gehuisvest is, is beslist een bezoekje waard. Sinds de opslag- en reparatieruimte bij het uitleengedeelte betrokken hebben, is er voor de bezoekers veel meer ruimte om rond te kijken.

Tijdens de Open Monumentendagen wordt u hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje.

Meer berichten