Deze week twee hele grote deugnieten, de zusjes Nena en Nala.
Deze week twee hele grote deugnieten, de zusjes Nena en Nala. (Foto: )

Baasje gezocht voor twee deugnietjes

Nena en Nala zijn zusjes, geboren op 21 april 2019. Nena en Nala zijn erg vrolijke en vriendelijke poesjes, die van tijd tot tijd aardig wat leven in de brouwerij kunnen brengen. Nala is het blauw-witte poesje, een echte deugniet en ze vindt alles interessant.

Nena is het cypers-witte poesje, iets rustiger maar zeker even nieuwsgierig.

Spelen doen ze ook heel graag, ze kunnen zich dan ook prima vermaken met alles wat voorhanden is en weten overal beweging in te krijgen. Beide slaan hun kroelmomentjes ook zeker niet over en ze komen dan ook graag bij je voor de nodige aandacht.

Regelmatig zoeken ze elkaar op om bijvoorbeeld lekker samen de boel te observeren, maar ook om tegen elkaar aan te kruipen.

Omdat ze tot nu toe altijd samen zijn geweest, wil het asiel ze ook weer graag samen herplaatsen. Het zou toch zonde zijn om ze uit elkaar te halen.

Meer informatie via Dierenopvang Arduin, Vroenhoutseweg 37, Roosendaal of 0167-532627. Bekijk ook een filmpje van het stel op YouTube - Dierenasiel Roosendaal. Buiten dit vrolijke stel heeft Arduin nog veel meer leuke kittens zitten die nog op zoek zijn naar een baasje!

www.dierenopvangarduin.nl

Joli Deitz
Meer berichten