Sarah uit Bergen Op Zoom in actie op brug.
Sarah uit Bergen Op Zoom in actie op brug. (Foto: Peter Haast)

Turnvereniging Dynamo zoekt jong talent

Turnvereniging Dynamo uit Roosendaal is op zoek naar nieuwe talenten voor in haar turnselectie. Op 7 september wordt er daarom een selectietest georganiseerd. Turnervaring is niet nodig, tijdens de test wordt juist gekeken of er aanleg is om te turnen.

De leden van de selectiegroepen van Dynamo komen uit heel zuidwest Nederland en zelfs België, dus ook tijdens de test is iedereen welkom! De test wordt gehouden op sportpark Vierhoeven in Roosendaal (Nispenseweg 3B) en is bedoeld voor alle meisjes geboren in het jaar 2012 en 2013. Middels kleine oefeningetjes worden de kinderen beoordeeld.

Mogelijk kan het kind in de Opstapgroep van de vereniging opgenomen worden of gaat/blijft het turnen in één van de recreatiegroepen. De ochtend begint om 10.00 uur en wordt om 12.30 uur afgesloten met een klein presentje. Ouders worden verzocht hun dochter om 9.45 uur te brengen (uiteraard met sportkleding) en kunnen haar op komen halen om 12.30 uur. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

Eigen leden van de vereniging mogen ook deelnemen. Bestuur en trainers van de vereniging vinden het belangrijk dat kinderen die nog geen lid zijn maar het wel geweldig vinden om straks mogelijk aan echte turnwedstrijden mee te doen, die ochtend een kijkje komen nemen. Meer info via linda.patrick@planet.nl. Meer info over de vereniging is te vinden op de website.

Meer berichten