Rapper Dio, bekend van de hit 'Tijdmachine', staat op zaterdag 14 september op PopMonument Junior in Markiezenhof.
Rapper Dio, bekend van de hit 'Tijdmachine', staat op zaterdag 14 september op PopMonument Junior in Markiezenhof. (Foto: )

Dio op PopMonument Junior

Dit jaar is PopMonument niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor de jonge muziekliefhebbers. Op zaterdagmiddag 14 september vanaf 12.30 tot 17.00 uur kan de jeugd haar energie kwijt in de Kleine Binnenplaats van het Markiezenhof.

BERGEN OP ZOOM - De middag wordt ingevuld door rapper Dio, bekend van de hit 'Tijdmachine', de jonge bluesrockers van Mindblow en DJ IZZABELLE. De circusworkshops vinden plaats in de Grote Binnenplaats van het Markiezenhof. PopMonument Junior is gratis toegankelijk.

Mindblow is de regionale hoop in bange dagen. De tieners Nienke, Yoebe en Wouter, die elkaar ontmoetten bij de zondagse T-sessies, barsten hoorbaar van het talent. Reden voor de gearriveerde Herman Bierhuizen (Flat Out) om de jonkies als drummer te ondersteunen in hun muzikale ambities.

DJ IZZABELLE is een getalenteerde 15-jarige dj en producer uit Bergen op Zoom. Ze draaide al sets als voorprogramma van Ronnie Flex, JeBroer, Bizzey en Broederliefde. Hiernaast produceert ze eigen werk in het genre EDM/Urban.

Museum en schaken

Nog energie over? Ontdek ook de plekken van plezier in het Markiezenhof zoals het kermismuseum of speel een potje schaken met 'levensgrote' stukken.

Audrey Tulkens
Meer berichten