Om precies 16.40 uur vond 75 jaar geleden de bevrijding van Bergen op Zoom plaats en op dat tijdstip start de borrel aan het Ravelijn.
Om precies 16.40 uur vond 75 jaar geleden de bevrijding van Bergen op Zoom plaats en op dat tijdstip start de borrel aan het Ravelijn. (Foto: Focus Events)

Het Ravelijn gaat open voor Thank God I’m Free

De laatste buiteneditie van de maandelijkse vrijdagmiddagborrel Thank God I’m Free is op een bijzondere locatie, namelijk Het Ravelijn. Sinds begin juli is het vestigingswerk voor het grote publiek op slot vanwege te weinig toezichthouders. Echter is er voor evenementen een uitzondering en dus is er op 6 september een grootse borrel.

De maandelijkse vrijdagmiddagborrel Thank God I’m Free staat dit jaar in teken van 75 jaar bevrijding Bergen op Zoom. “We vinden het geweldig om de laatste buiteneditie op deze unieke locatie te organiseren”, zegt mede-organisator René Hopmans. Al de ingrediënten voor de klassieke vrijdagmiddagborrel zijn aanwezig. Zo is er een optreden van Acoustic Cuts, een akoestisch cover-duo van twee vrouwen. Laten dj’s Jip Aertsen, Wouter Sep en Coen Baas van zich horen. Staat de drank koud en zijn er lekkere hapjes.

Speciaal in het thema 75 jaar bevrijding Bergen op Zoom zijn er biermandjes met vier bieren uit de landen die ons bevrijd hebben, en gerechten. Om precies 16.40 uur vond 75 jaar geleden de bevrijding van Bergen op Zoom plaats en op dat tijdstip start de borrel aan het Ravelijn. “Zo kunnen mensen uit hun werk naar Thank God I’m Free komen en hier een hapje eten”, zegt Hopmans. Iedereen is er welkom en de entree is gratis. Voor bedrijven of groepen zijn er VIP-tafels. Mail voor meer informatie naar info@tgifboz.nl.

Meer berichten