Foto:

Ondernemende Molly krijgt graag aandacht

Molly is een poes, geboren op 14-8-2016. Samen met haar 3 kittens is ze als vondeling bij ons binnengebracht. Molly heeft haar kroost met veel liefde groot gebracht, maar nu is het weer tijd voor Molly.

REGIO - Deze vriendelijke dame is erg aanhankelijk, lief en heel sociaal. Ze zoekt altijd je aandacht om even te kroelen, maar oppakken is nog wat spannend. We weten helaas niet of ze omgang met (kleine) kinderen gewend is, maar mits deze niet al te druk zijn, voorzien wij hierin geen problemen. Met de andere katten kan ze uitstekend overweg, al houdt ze niet altijd rekening met ze. Molly staat namelijk graag in het middelpunt van de belangstelling. Wanneer je de kamer inloopt en zeker wanneer je dan wat lekkers bij hebt, staat Molly vooraan. Het is niet duidelijk of ze met honden overweg kan. Ze is erg ondernemend en houdt graag alles in de gaten en wij denken dat Molly ook een poes is, die de behoefte heeft om zo nu en dan even naar buiten te willen. Dit maakt haar dan ook niet geschikt om op een appartement te wonen.

Via deze YouTube bij dierenasiel Roosendaal kunt u een leuk filmpje zien van Molly. Ga naar youtu.be/RFR22E-kCNg. Dierenopvang Arduin is te bereiken op 0167532627.

Audrey Tulkens
Meer berichten