Bob Offenberg live in Bergen op Zoom

Op zaterdag 3 augustus is het feest bij de Zoomlanderij in Bergen op Zoom. Op deze avond die gepresenteerd wordt door koning van de lach, André Pronk, komen er diverse gastartiesten voorbij. Met zijn grote hits als "wat een nacht" en de zomerhit "leven hier met jou" is Fred van Gerven bekend als feestzanger in Nederland tot in het verre Spanje.

Met zijn diverse hits stond hij onder meer in de RadioNL en Radio L1 hitlijsten. Binnenkort zal ook zijn eerste album verschijnen. De van oorsprong Bergse zanger Alex Krijnen zal ook tijdens deze avond in zijn thuisstad enkele van zijn hits waaronder "zomertijd" ten gehore brengen. Maar niet alleen deze twee toppers komen deze avond ook Belinda Hemelaar en Raymond Pluijmert zijn nog aanwezig.

De grote gastartiest van deze avond is Bob Offenberg. Bob is sinds zijn 4e levensjaar al actief als zanger en bracht op zijn 8e zijn eerste
singel uit, vele singles en albums volgde nog daarna. "Kom maar dichterbij", "Amor Amor", "In parijs" of zijn nieuwste "Wat is het toch een schatje" zijn enkele van de nummers uit zijn repertoire. Wilt u deze artiesten ook live beleven? Dan is zaterdag 3 augustus vanaf 21:00 uur de Zoomlanderij in Bergen op Zoom de plaats waar u moet zijn. Tickets zijn in de voorverkoop voor 7,50 euro verkrijgbaar via de website.

Meer berichten