Iris Wittenbrood en Wageesan Ponnuthurai voor het Ministerie van eten en drinken.
Iris Wittenbrood en Wageesan Ponnuthurai voor het Ministerie van eten en drinken. (Foto: Het Champagne Atelier)

Er opent een nieuwe kapsalon in Het Ministerie van eten en drinken

Voor een royale haarbeleving kun je voortaan terecht bij restaurant Het Ministerie van eten en drinken. In het voormalig pakhuis aan de Kaai opent op dinsdag 6 augustus kapsalon Het Haarministerie. Deze bijzondere combinatie is uniek in Bergen op Zoom en hiermee creëert Het Ministerie van eten en drinken een mooie loop van mensen naar deze plek.

“Het pand is er om mensen over de vloer te hebben. Als gasten een afspraak bij de kapper maken, dan proeven ze gelijk de beleving van het restaurant. Er gebeurt iets opvallends en juist dat vinden we leuk”, zegt Wageesan Ponnuthurai, chef-kok van restaurant Het Ministerie van eten en drinken.

Royale haarbeleving

Al jaren werkt Iris Wittebrood (30) in verschillende kapsalons in de regio en met haar ervaring op zak start ze nu Het Haarministerie. Iris: “Het Ministerie van eten en drinken wilde graag iets nieuws in het pand en ik was op zoek naar een mooie ruimte. Die heb ik hier gevonden, de industriële sfeer sluit mooi aan bij de uitstraling van de kapsalon en klanten kunnen voor de deur parkeren.” Bij Het Haarministerie beleef je even een momentje voor jezelf en in de avond schenkt Iris voor de liefhebber een glaasje cava in, dat maakt de royale haarbeleving pas echt compleet.

Openingsactie

In kapsalon Het Haarministerie is iedereen welkom. Iris: “Zowel mannen, vrouwen als kinderen, van alle leeftijden. Je kunt hier voor alle behandelingen terecht.” De kapster blinkt uit als kleurspecialist. Ze werkt met verschillende technieken en met hele mooie, diepe kleuren. Als openingsactie krijg je dan ook een shampoo met een speciale kleurbehandeling van 14,95 euro voor 2,50 euro. Mannen krijgen bij een knipbeurt een wax of gel cadeau. Als je de hal van Het Ministerie van eten en drinken binnenstapt, is de kapsalon in een aparte ruimte aan de rechterzijde.

De officiële opening is op dinsdag 6 augustus. Kijk voor de openingstijden op www.hethaarministerie.nl.

Meer berichten