Tyson vindt het allemaal nog wat spannend. Wanneer je zijn vertrouwen hebt, komt hij helemaal los en is hij je nieuwe beste vriend.
Tyson vindt het allemaal nog wat spannend. Wanneer je zijn vertrouwen hebt, komt hij helemaal los en is hij je nieuwe beste vriend. (Foto: )

Aanhankelijke Tyson zoekt nieuwe beste vriend

De katten Draco en Boaz hebben een huisje gevonden. Deze week een lieve Amerikaanse Staffordshire genaamd Tyson.

Tyson is een kruising Amerikaanse Staffordshire, een gecastreerde reu geboren op 14 november 2016. Tyson is een rustige, lieve en aanhankelijke hond, maar heeft even de tijd nodig om aan nieuwe gezichten te wennen. Hij vindt het allemaal nog wat spannend. Wanneer je zijn vertrouwen hebt, komt hij helemaal los en is hij je nieuwe beste vriend.

Met wat lekkers en een beetje geduld kom je een heel eind. Katten of andere kleine huisdieren zijn niet zo'n goede match met Tyson, andere honden is hij niet gewend. Hij is overigens ook geen (kleine) kinderen gewend.

Tyson is waaks en luistert redelijk, hij heeft een puppycursus gevolgd en ook de g en g training is afgerond. Tyson speelt graag, vooral met balletjes en hij is ook dol op zwemmen. Een lekker groot bot op zijn tijd slaat hij trouwens ook niet over. Heeft u de tijd en ruimte om Tyson een mooi nieuw leven te bieden? Deze lieverd verdient het en eenmaal gewend, zult u hier ook echt geen spijt van krijgen.

Dierenopvangcentrum Arduin is te bereiken via 0167532627. Op Youtube, bij dierenasiel Roosendaal, kunt u een leuk filmpje zien van Tyson:

youtu.be/JggewqVN6TE

Audrey Tulkens
Meer berichten