Van de 164 inzendingen zijn 5 winnaars getrokken. Zij kregen op 19 juni hun prijs uitgereikt. 
Van de 164 inzendingen zijn 5 winnaars getrokken. Zij kregen op 19 juni hun prijs uitgereikt.  (Foto: )

Prijsuitreiking rebus fietspilot

Vijf prijswinnaars van de rebus van de fietspilot van gemeente Bergen op Zoom kregen op 19 juni hun prijs uitgereikt.

BERGEN OP ZOOM - Op woensdag 6 maart was de officiële aftrap van de fietspilot. In het kader van deze pilot is er een winactie gestart, in vorm van een rebus. Mensen konden tot 1 mei de oplossing insturen. De oplossing van de rebus was: Fietsen in de binnenstad, lekker op je gemak. Van de 164 inzendingen zijn 5 winnaars getrokken.
De hoofdprijs, een entree voor een escaperoom ter waarde van 88 euro, is gewonnen door Milja Brugman en haar zoon Daan. De twee VVV-bonnen ter waarde van 50 euro zijn gewonnen door Marja Looij en Annette Klaassen.De twee kaarten voor de Appstore ter waarde van 25 euro zijn gewonnen door Ilse Meesters-Tümkaya en Karima Azmani. Mevrouw Azmani heeft op een ander tijdstip haar prijs in ontvangst genomen, omdat zij niet bij de uitreiking aanwezig kon zijn.
De fietspilot wordt verlengt tot het najaar. De klankbordgroep heeft nog geen nieuwe voorstel voor een verkeersregime waar de pilot onderdeel van uitmaakt opgeleverd, waardoor de pilot langer duurt. Het blijft toegestaan om de te fietsen in het voetgangersgebied. Een enquête onder het winkelend publiek, bewoners, ondernemers en online is onlangs uitgevoerd. De resultaten hiervan worden besproken met de klankbordgroep en dan bekend gemaakt.

Audrey Tulkens
Meer berichten