Kinderen die het leuk vonden, konden zich voordat ze de rode loper betraden, zich nòg mooier laten maken door visagiste Letty Stok. foto: Corné de Weert
Kinderen die het leuk vonden, konden zich voordat ze de rode loper betraden, zich nòg mooier laten maken door visagiste Letty Stok. foto: Corné de Weert (Foto: )

Geen eindmusical maar film voor de Krabbenkooi

Op donderdagavond 20 juni vond er een echte filmpremière plaats in de cultuurzaal van het Rijks in Bergen op Zoom. Tijd voor iets nieuws, vonden ze op basisschool de Krabbenkooi in Bergen op Zoom. De schoolverlaters van groep 8 hebben namelijk in plaats van een afscheidsmusical een afscheidsfilm opgenomen.

BERGEN OP ZOOM - Met het script van Hollywood in de klas zijn regisseur Wouter van de Watering en cameraman Thomas Deurwater aan de slag gegaan om er een mooie film van te maken. En dat is gelukt.

Tijdens de première werden de leerlingen onder luid applaus op de rode loper verwelkomd door alle ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's, vrienden en leerkrachten. Dit alles werd vakkundig op camera vastgelegd door fotograaf Corné de Weert. Wat zagen alle kinderen er prachtig uit. Kinderen die het leuk vonden, konden zich van tevoren nòg mooier laten maken door visagiste Letty Stok.

Eenmaal binnen in de zaal genoten de filmsterren en het publiek van de film, die goed ontvangen werd. Na afloop van de film werd de première afgesloten met een liedje en natuurlijk kinderchampagne. Het was een geslaagde avond.

Audrey Tulkens
Meer berichten