Samantha Steenwijk verrast Bergenaren met optreden op BergenOpZoomNL

De Peperbus, café Het Molleke, partycentrum ’t Appeltje, zangeres Samantha Steenwijk noemt ze één voor één op. Hoewel de zangeres uit Voorburg niet bepaald in de buurt woont, heeft ze een speciale band met Bergen op Zoom.

Hier trad ze op in kleine cafés, met bruiloften en leerde ze vrienden voor het leven kennen. Dus is het voor de zangeres een klein feestje om de Ziggo Dome te verruilen voor BergenOpZoomNL.

“Dit is de eerste keer dat Samantha zingt op BergenOpZoomNL en daar zijn we heel blij mee. Niet alleen om haar talent, maar ook om de vele fans die ze in onze stad heeft”, zegt René Hopmans, eigenaar van Focus Events.

Het Nederlandse lied

Al jaren is BergenOpZoomNL razend populair onder liefhebbers van Nederlandstalige muziek en dat lijkt alleen maar meer te worden. Wat spreekt jou zo aan in het Nederlandse lied om dit voor publiek te zingen? “Bij geen muziekgenre is het meezinggehalte zo groot als bij het Nederlandse lied. Ik zing heel graag voor publiek, maar het is wel extra leuk als we dan met z’n allen meezingen. En het blijft een cadeautje als de hele zaal meedoet.”

Verschillende acts

Dit jaar staat Samantha Steenwijk naast grote namen als Tino Martin, Snollebollekes en Henk Dissel op het podium van BergenOpZoomNL. In wie z’n schoenen zou Samantha weleens willen staan? “Dan zeg ik Snollebollekes, omdat hij zo’n andere act heeft. Natuurlijk zingen we allebei Nederlandstalig, maar hij moet ook nog eens al die danspasjes doen.”

Dit jaar is er dus weer veel variatie in acts op BergenOpZoomNL. Op zaterdag 22 juni is het meezingfestijn aan de Boulevard en er zijn nog tickets verkrijgbaar via de website.

Meer berichten