Te Gek Theater bedenkt alles ter plekke

Waarom deze theatershow voor kinderen, de vrolijkste theatershow van Bergen op Zoom, Te Gek Theater heet? Omdat kinderen de show Te Gek vinden!

Zij hoeven bij deze geïmproviseerde voorstelling dan ook niet alleen maar stil en braaf te zitten, ze mogen mee denken waar het verhaal over zal gaan. En als zij dat willen, ook zelfs meespelen!

Te Gek Theater is een theatershow, waarbij alles ter plekke bedacht wordt. Hierdoor is geen show hetzelfde, en de interactie met de kinderen hoog. Een formule die werkt, bewijst de show nu al anderhalf jaar. Freya Flach, de bedenker van het format: 'In de show mogen kinden meespelen in hun eigen fantasie. Stralen in hun zelf bedachte verhalen, die na het uitvragen tot leven komen.'

Te Gek Theater bestaat uit een groep van zes enthousiaste improvisatie spelers, ondersteunt door muzikant Albert van Buuren. Hij zorgt tijdens de voorstelling voor het muzikale behang. En soms barsten de spelers uit in een ter plekke bedacht lied.

De show is leuk voor kinderen vanaf vier jaar, tot ongeveer negen jaar. En voor hun grote mensen, want die genieten niet alleen van hun kroost, maar ook van de grapjes die speciaal voor hun gemaakt worden.

Het slot lied van de show, het enige wat altijd hetzelfde is, klinkt vaak nog lang na op de fiets naar huis... 'Dag, dag, zwaai maar met je handen'.

Te Gek Theater, zondag 30 juni, aanvang 14.30 in Residentie Moermont. Entree 5 euro. Reserveren via reserveren@goimpro.nl. Meer informatie via www.goimpro.nl.

Meer berichten