Foto: AVDR.nu

Albert Heijn Halsteren ondergaat ingrijpende verbouwing

Albert Heijn aan de Vogelenzang 95 in Halsteren sluit zaterdag 15 juni om 16.00 uur de deuren voor de laatste fase van een ingrijpende verbouwing. De winkel krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook het afrekenen zal sneller verlopen dankzij zelfscankassa's. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 3 juli om 11:00 uur. Dan zijn er ook veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt, en leuke winacties.

De metamorfose van de winkel in Halsteren maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo'n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Uitslag actie Goede doelen

Op zaterdag 15 juni maakt supermarktmanager Rien Broos in de winkel om 13.00 uur de uitslag van de actie Goede doelen bekend. Drie lokale organisaties - Jeugd Lepelstraatse Boys, Scouting Halsteren en Sint Cecilia Eensgezind - krijgen dan een waardecheque uitgereikt. Albert Heijn Halsteren heeft in totaal 2.250 euro te verdelen.

Wie van de organisaties het hoogste bedrag krijgt, is door de klanten bepaald. Zij stemden de afgelopen weken met hun kassabon op het doel van hun keuze. "Iedereen is van harte welkom om deze feestelijke gebeurtenis samen met ons mee te maken", aldus Rien Broos.

Meer berichten