Alle groepslessen (aquasporten) worden in de vorm van aantrekkelijke maandabonnementen aangeboden. Foto: Jasmin Merdan.
Alle groepslessen (aquasporten) worden in de vorm van aantrekkelijke maandabonnementen aangeboden. Foto: Jasmin Merdan. (Foto: Jasmin Merdan)

Inschrijven zwemles de Schelp van start

De renovatie van zwembad de Schelp verloopt voorspoedig. Deze geheel gemoderniseerde zwemaccommodatie hoopt op maandag 2 september de deuren weer te openen voor bezoekers.

Walter van Krieken, manager van de Schelp, de Melanen en de F!TFabriek, is met zijn team druk bezig met de voorbereidingen voor de heropening. Een belangrijk moment is de mogelijkheid weer in te kunnen schrijven voor de zwemlessen. "We zijn heel blij dat we er straks weer voor iedereen kunnen zijn. Met name de beschikbare plaatsen voor de zwemlessen zullen naar verwachting snel volstromen. We bieden iedereen die in september wil starten met zwemles voor zijn/haar kind daarom alvast de mogelijkheid snel in te schrijven. En wie wil er nu geen zwemles in zo'n mooi, nieuw zwembad?"

Alle informatie over de zwemlessen is te vinden op de website. Via de website kan ook online worden ingeschreven. Er wordt voor alle inschrijvingen tot 1 augustus geen inschrijfgeld gevraagd. Maar belangrijker nog: snelle beslissers hebben de grootste keuze uit de beschikbare dag- en lestijd. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

De nieuwe programmering zal op korte termijn op de website worden gepresenteerd. Zo zullen alle groepslessen (aquasporten) in de vorm van aantrekkelijke maandabonnementen worden aangeboden en worden leskaarten per maandelijkse incasso afgerekend.

Meer berichten