Mauro Pawlowski gaat van het schrijven van cd's met Kloot per W naar touren met schrijver Peter Holvoet-Hanssen tot aan de soundtrack verzorgen voor de theaterfilm Screen.
Mauro Pawlowski gaat van het schrijven van cd's met Kloot per W naar touren met schrijver Peter Holvoet-Hanssen tot aan de soundtrack verzorgen voor de theaterfilm Screen. (Foto: )

Mauro Pawlowski in poppodium Gebouw-T

De kenner, de genieter, de ontdekker, de (Belgische) muziekliefhebber. Dat zijn de mensen die een concert van Mauro niet aan hun neus voorbij mogen laten schieten. Hij is voornamelijk bekend als frontman van Evil Superstars en nog meer als bandlid van dEUS maar deze alleskunner heeft meer, veel meer in zijn repertoire.

Dat is ook niet zo verwonderlijk met zijn Italiaans/Poolse roots dus bereid je voor op een wereldse solo best-off show van een ware meestergitarist!

De projecten en samenwerkingen van dit multitalent vliegen je om de oren. Als je iemand zou moeten vragen om een biografie over hem te schrijven dan is dat of een onmogelijke klus ofwel eentje die non-stop bijgeschaafd zou moeten worden.

Hij gaat van het schrijven van cd's met Kloot per W naar touren met schrijver Peter Holvoet-Hanssen tot aan de soundtrack verzorgen voor de theaterfilm Screen.

De eer is dus des te groot dat hij Bergen op Zoom aandoet. Van de drie (!) concerten die hij in heel Nederland zal geven is er één van op 20 juni aanstaande in het met A-status bekroonde Poppodium Gebouw-T. Het concert begint om 20.30 uur, de zaal opent om 20.00 uur.

Bereid je voor en laat je verwarren door Mauro! Meer informatie en tickets à 10 euro via de website.

Meer berichten