Domino, Nico, Isa en Mila zijn alle vier op zoek naar een baasje dat hen de ruimte biedt.
Domino, Nico, Isa en Mila zijn alle vier op zoek naar een baasje dat hen de ruimte biedt. (Foto: vanham)

Vier konijntjes zoeken een welkom en liefdevol thuis

Deze week zet Dierenasiel Arduin vier konijntjes in het zonnetje. Op YouTube onder de naam Dierenasiel Roosendaal vind je een filmpje van de diertjes. Meer informatie via 0167-532627.

roosedaal - Domino is een wit zwart konijntje, een ongecastreerde ram, dat als gevonden bij ons binnen is gekomen. Helaas heeft zijn baasje niks van zich laten horen en is Domino nu op zoek naar een nieuw thuis. Domino is een rustig en lief konijntje, dat altijd meteen alert is wanneer je bij zijn kooi komt en zeer nieuwsgierig is naar het lekkers dat je bij hebt. Hij is dol op verse groenten en snoepjes. Domino heeft graag de ruimte om lekker rond te snuffelen, het liefst met een ander konijntje.

Nico is een grijs beige konijntje, ongecastreerde ram, wellicht een teddy dwerg, die bij ons als vondeling is binnengebracht. Helaas heeft niemand zich gemeld als eigenaar. Toen hij bij ons kwam, had hij enorm lange nagels. Deze zijn inmiddels geknipt. Wij denken dat Nico zeker een jaar of 4 oud moet zijn. Nico is een erg lief en rustig konijntje, altijd alert als je bij zijn hok komt en dol op snoepjes.

Isa is een bruin dwergkonijntje, een voedster, een vrolijk en lief konijntje die als vondeling is binnengekomen. Omdat ze gevonden is, weet men haar leeftijd niet. Helaas is haar baasje niet gevonden en zijn wij nu op zoek naar een nieuw baasje voor Lisa. Dit vriendelijk en nieuwsgierig konijntje komt graag naar je toe, vooral wanneer je wat lekkers voor haar bij hebt. Zoals alle konijntjes lust ze graag verse groenten en ook konijnensnoep vindt ze heerlijk om op te knabbelen.

Mila is een beige grijs kruising hangoor, een voedster geboren op 12-02-2017. Mila is een leuk en lief konijn die graag bij je komt voor wat aandacht. Ze is bij ons gekomen omdat ze het niet fijn vindt om een hele dag in een kooi opgesloten te zitten. Mila is nieuwsgierig en ondernemend en loopt dan ook graag een beetje rond. Het liefst in een grote buitenren zodat ze lekker kan genieten om in het gras rond te huppelen. Ze is kinderen gewend en lust ook graag allerlei lekkers. Dus bent u nog op zoek naar een leuk kameraadje en heeft u een fijn gedeelte in u tuin die u kunt afzetten voor Mila, kom dan snel langs!

Joli Deitz
Meer berichten