Ludo Veraart
Ludo Veraart (Foto: Rinus van Wezel)

Ludo Veraart uit Bergen op Zoom beklimt 'Alpduzus' op de fiets (video)

Ludo Veraart (72jr) is van plan om op 5 juni a.s. op de fiets de “Alpduzus” (Alp d’huez) te gaan beklimmen. Dat is niet helemaal nieuw voor hem want hij heeft dat al meerdere keren met succes gedaan.

Ludo gaat deze sportieve uitdaging aan omdat hij daarmee tevens van plan is om via sponsoren en sympathisanten geld in te zamelen voor het KWF kankeronderzoek.

Ludo heeft zelf aan den lijve ondervonden wat deze ziekte kan veroorzaken. Hij is aan de dood ontsnapt en kijkt sindsdien met andere ogen naar de wereld om hem heen.

Binnen zijn familie heeft hij 2 zussen verloren aan deze ziekte. Dat alles motiveerde hem te meer om op deze manier met het beklimmen van de “Alpduzus” (Alp d’huez) een bijdrage te kunnen leveren aan het kankeronderzoek.

We hadden een interessant videogesprek met Ludo waarin hij ingaat op de tocht naar de top en wat er bij komt kijken en wat hem motiveert bij dit alles.

U kunt Ludo tijdens zijn tocht op de berg volgen via de bijgevoegde website ; Omdat hij officieel is ingeschreven is hij te volgen op de website. Zijn startnummer is 6197

Meer berichten