Wilt u Esmee en Goort zien spelen in de slagwerkgroep, dan bent u van harte welkom op de slotavond van de Wandelvierdaagse of tijdens het concert dat Hit-It verzorgt.
Wilt u Esmee en Goort zien spelen in de slagwerkgroep, dan bent u van harte welkom op de slotavond van de Wandelvierdaagse of tijdens het concert dat Hit-It verzorgt. (Foto: )

St. Cecilia Huijbergen weer twee Brabantse Kampioenen rijker

Op zaterdag 18 mei hebben Goort Buijtenweg en Esmee de Baat namens slagwerkgroep Hit-It van Muziekvereniging St. Cecilia in Huijbergen deelgenomen aan de Brabantse Kampioenschappen slagwerksolisten in Berlicum.

Beide slagwerkers hebben daar een goed optreden neergezet en zijn in hun divisie allebei Brabants Kampioen geworden.

Esmee speelde op kleine trom het werk Expo en behaalde 88 punten in de 4e divisie en het Brabants Kampioenschap. Goort speelde op kleine trom het werk Drum Pleasure en behaalde ook 88 punten in de 3e divisie en het Brabants Kampioenschap.

Het volgende evenement op hun concoursagenda voor 2019 is nu het Nederlands Kampioenschap op 22 juni in het Limburgse Heel. En wilt u Esmee en Goort zien spelen in de slagwerkgroep, dan bent u van harte welkom op de slotavond van de Wandelvierdaagse op vrijdag 14 juni op het Vivoo-sportveld of tijdens het concert dat Hit-It verzorgt op zondagmiddag 23 juni bij het Wilhelmieten-museum in Huijbergen.

Meer berichten