Sinds 2015 timmert STUK hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 2 miljoen abonnees, zijn ze ook in het festival en clubcircuit naam aan het maken.
Sinds 2015 timmert STUK hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 2 miljoen abonnees, zijn ze ook in het festival en clubcircuit naam aan het maken. (Foto: )

STUKTV op eindfeest Gebouw-T

Na het afronden van je eindexamen breekt een spannende periode aan. Tussen de examens en de uitslag presenteert Young Creations, het jongerenplatform van Gebouw-T, op zaterdag 25 mei VOLLE BAK #1 – De Balluh!.

BERGEN OP ZOOM - Met alle examens, tentamens en het wachten op die voldoende wil iedereen wel even 'De Balluh!' schreeuwen tegen school. Met deze editie de populaire heren van STUK. Meer dan alleen bekend van YouTube, want als dj's breken deze jongens alle clubs en evenementen van Nederland tot de grond toe af. Ook voor niet-examenkandidaten is dit een feest. Verder op het affiche: Nawoddya, FlyTech en Day Kingsley.

Sinds 2015 timmert STUK hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 2 miljoen abonnees, zijn ze ook in het festival en clubcircuit naam aan het maken. Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte. STUK heeft al meerdere singles en EP's uitgebracht met uiteenlopende samenwerkingen (o.a. Kraantje Pappie, Tony Junior en Wolter Kroes). STUK stond eerder al op Solar, Paaspop, Vestrock, Dreamfields, Dutch Valley en Festyland.

De minimale leeftijd voor dit feest is 15. Kaartjes zijn via de website van Gebouw-T te koop en kosten 10 euro. De deuren gaan om 21.30 uur open en het feest duurt tot 02.00 uur.

Audrey Tulkens
Meer berichten