Cameleon verzorgt een Theateravond in Nieuw Vossemeer

Totaaltheatergroep Cameleon uit Steenbergen organiseert een theatervoorstelling Leeve de Vereeniging op woensdag 22 mei voor alle inwoners van Nieuw Vossemeer. Een voorstelling, waarvan de bezoekers als vanouds zullen gaan genieten. Zij treden op in restaurant het Wagenhuis aan de Hoogte te Nieuw Vossemeer.

Bij de vorige theaterproductie heeft Cameleon ook voor de ouderen van Nieuw Vossemeer apart opgetreden. Helaas lukt dat deze keer niet. Maar de ouderen van de KBO uit Nieuw Vossemeer zijn ook van harte welkom in het Wagenhuis.

De naam Cameleon geeft het al aan: wie naar een optreden van de groep gaat kijken krijgt een programma met verschillende facetten van het theater voorgeschoteld. We noemen onszelf dan ook totaaltheatergroep, waarbij zang, dans en toneel elkaar afwisselen. Variatie en uitgaan van ieders talenten zijn de sleutelwoorden bij Cameleon.

Cameleon is een gezelschap dat zoals een kameleon van kleur verandert. Op deze wijze varieert de groep op haar eigen manier de verschillende facetten van het theater, muziek, sketches, cabaret en zang, van (k)luchtig tot bloedserieus. Totaaltheater zou ook eenvoudig op de volgende manier omschreven kunnen worden: het is van alles voor iedereen, voor heel de familie.

Jong en oud kan ervan genieten en meestal genieten de spelers van Cameleon zelf net zo veel als het publiek. Wie echter naar een uitvoering van Cameleon gaat, weet vooraf niet wat hem of haar te wachten staat. Humoristische scènes, waar hard om gelachen kan worden, worden afgewisseld door serieuze liedjes, terwijl even later een plaatselijk of landelijk probleem op de hak genomen wordt. En misschien wordt u zelf ook onderdeel van het spel.

Bij de uitvoeringen is op woensdag 22 mei. Wilt u reserveren dan kan dit via 0167-502475.

Meer berichten