Aspergeconcert Bij René & Anja Ooms asperges in Steenbergen

Voor de zesde keer houden aspergetelers René & Anja Ooms uit Steenbergen op 5 mei het Aspergeconcert met medewerking van Harmonie St. Antonius uit Lepelstraat en Coverband The Blue Nights. Zij spelen ieder afzonderlijk maar zullen ook enkele nummers samen ten gehore brengen, een unieke combinatie.

Deze middag zal Brasserie De Kaai uit Steenbergen aspergegerechtjes verzorgen en Domaine De Brabantse Wal schenkt de wijn die door de telersvereniging is gekozen voor aspergeseizoen 2019. Proef de goed gevulde aspergesoep bereid door Christina Willems van ´t Keukentje Steenbergen en laat je het aspergebroodje met een kop koffie of thee je smaken.

De 25-jarige Scheldebrouwerij is aanwezig met diverse bieren van de fles of van de tap. Chantal Slootmans is net als voorgaande jaren aanwezig met handgemaakte sieraden, onder andere bedels van de 3 A's. Het winkeltje is uiteraard geopend om met al het lekkers thuis een compleet aspergemenu te kunnen maken.

Van 13.30 tot 18.00 uur bent u van harte welkom in de grote feesttent op de boerderij aan de Zonnekreekseweg 4, in Steenbergen. Dus ook als de weergoden niet gunstig gezond zouden zijn, zit u warm en droog. Entree is gratis.

Meer berichten