Kom langs voor een taxatie bij de in den lande bekende taxateur Arie Molendijk uit Rotterdam. Foto: Ed van Alem.
Kom langs voor een taxatie bij de in den lande bekende taxateur Arie Molendijk uit Rotterdam. Foto: Ed van Alem. (Foto: Ed van Alem)

Taxatiedag in Ossendrecht door Arie Molendijk

Denkt u zeldzame boeken, bijvoorbeeld (staten)bijbels, oude (handingekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, etc., handschriften, of documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, oude brieven, foto's, ansichtkaarten of prenten in uw bezit te hebben? Kom langs voor een taxatie bij de in den lande bekende taxateur Arie Molendijk uit Rotterdam.

Meer dan 2000 taxatiedagen heeft hij inmiddels op zijn naam staan. Tot zelfs in Canada, Australie, etcetera, is hij op dit gebied een (internationaal) begrip. 1 december 2018 heeft hij zijn jubilleum van ruim 2000 taxatiedagen gevierd in de fraaie Oude Pelgrimvaderskerk in Delfshaven. De taxaties die hij verricht, zijnzo mogelijk gebaseerdop opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op recente veilingen. Jarenlang werkt hij al samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere overheidsinstellingen.

Regelmatig wordt hij gevraagd bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling. Twee jaar geleden was hij te gast in het Plantijn Moretus Museum in Antwerpen met twee andere experts. De taxaties vinden alleen plaats op onze taxatiedagen. Kosten voor een taxatie zijn 5 euro van één tot circa tien boeken of seriewerken. U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. U van welkom in het hotel, Aanwas 17 op 2 mei van 13.00 tot 16.00 uur. Informatie via deze website.

Meer berichten