Paaseieren zoeken in speeltuin aan de Boulevard

Op zaterdag 20 april zal de speeltuin aan de Boulevard dit jaar voor het eerst geopend zijn. Om 10.00 uur gaan de deuren open en kan de jeugd gratis terecht in de speeltuin.

Leuke bijkomstigheid is dat er door de gemeentelijke paashaas eieren zijn verstopt in de speeltuin. Dus wie gratis chocolade eieren wil zoeken is van harte uitgenodigd om zaterdag om 10.00 uur de speeltuin te bezoeken. Er geldt wel OP=OP.

Onlangs is door de gemeente Bergen op Zoom besloten dat de speeltuin dit seizoen gratis open zal gaan voor de jeugd uit Bergen op Zoom en omstreken. De afgelopen weken is er hard gewerkt om de speeltuin weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

De speeltuin gaat open op de woensdag- en vrijdagmiddag en in het weekend zowel op zaterdag als zondag de gehele dag. Tijdens de vakanties is de speeltuin alle dagen geopend vanaf 10.00 uur.

Bezoekers zijn vrij om zelf eten en drinken mee te nemen en gebruik te maken van de aanwezige toiletten.

De gemeente Bergen op Zoom draagt zorg voor het openen van de speeltuin, het ledigen van de afvalbakken en het schoonhouden van de toiletten.

Voor eventuele vragen (bijvoorbeeld bezoeken van groepen op andere tijden dan de reguliere openingstijden) kan er gemaild worden via speeltuin@bergenopzoom.nl.

Meer berichten