Zwembad de Melanen week later open

Zwembad de Melanen gaat een week later open dan aanvankelijk was gepland. Niet op 21 april, maar op maandag 29 april zal het bad voor het publiek geopend zijn. Overigens was het bad de afgelopen jaren sowieso pas eind april geopend, maar nu wordt de planning voor 21 april niet gehaald. Reden is dat er op verschillende plaatsen lekkages zijn geconstateerd in het bad. Daar wordt deze week aan gewerkt.

Na het ontmantelen van de blaashal begin deze maand, is door het voltallige personeel hard gewerkt om zwembad de Melanen weer in orde te maken voor het buitenseizoen. Alle werkzaamheden lagen op schema voor de geplande opening op 21 april aanstaande.

Bij het vullen van het recreatiebad werden echter lekkages geconstateerd. Daarom moet het bad opnieuw worden leeggepompt. Dit kost vanzelfsprekend extra tijd. Afhankelijk van de reparatiewerkzaamheden is de te verwachten openingsdatum nu vastgesteld op maandag 29 april. Het zwembad verstrekt updates over de exacte openingsdatum via de website.

De reeds geplande voorverkoopdata blijven gehandhaafd. De Paasspeurtocht komt om deze reden te vervallen.

Alle abonnementhouders wordt na de heropening van De Schelp wel iets extra's aangeboden: gedurende de eerste twee weken krijgen zij GRATIS toegang tot deze geheel vernieuwde zwemaccommodatie.

Meer berichten