De workshop bestaat uit kennis over koffie, maar ook 'hands-on' ervaring zoals zelf koffie maken met een echt espresso apparaat.
De workshop bestaat uit kennis over koffie, maar ook 'hands-on' ervaring zoals zelf koffie maken met een echt espresso apparaat. (Foto: Kaldi Bergen op Zoom)

Kaldi geeft espressomachine cadeau

Kaldi geeft een Solis espressomachine cadeau vanwege de 250ste workshop! Als je iets te vieren hebt, trakteer je natuurlijk. Precies daarom ontving Stefan Huis int Veld vrijdag 12 april een Solis Espressomachine zodat hij ook thuis het perfecte kopje koffie kan zetten.

De prijs werd weggegeven vanwege de 250ste deelnemer aan de koffieworkshops die Kaldi geeft. Winnaar Stefan mag zich overigens deelnemer 251 noemen, want bij zijn espressoapparaat krijgt hij tevens een gratis toegangsbewijs voor de workshop. Hierin leren deelnemers alles over de 'reis' van de koffie van ongebrande boon op de plantage tot aan het proeven van de koffie zelf.

De workshop bestaat uit kennis over koffie, maar ook 'hands-on' ervaring zoals zelf koffie maken met een echt espresso apparaat. Kortom: koffiekennis die je als koffieliefhebber echt moet hebben. Hoewel de winnaar van het espresso apparaat ook 'zo' aan de slag kan om koffie te zetten, kan hij na het volgen van de workshop echte baristakwaliteit leveren!

Interesse om je bezoekers of klanten ook een lekker kopje koffie voor te schotelen? Kijk dan eens op kaldiboz.nl! Kaldi Café Bergen op Zoom zit gevestigd op Kremerstraat 14 te Bergen op Zoom.

Meer berichten