Foto:

Thank Got It's Friday verandert concept vanwege 75 jaar bevrijding Bergen op Zoom

De maandelijkse vrijdagmiddagborrel Thank God It's Friday staat dit jaar in teken van 75 jaar bevrijding Bergen op Zoom. Organisatoren Focus Events en PION Horeca en Promotie komen met het nieuwe concept: Thank God I'm Free. De borrels zijn op locaties waar in die tijd gevochten en gefeest is, er staan hapjes met vergeten groenten op het menu en een bevrijdingscocktail.

"Op Thank God I'm Free staan we stil bij het verleden en vieren we het leven, want vrijheid is een groot goed", zegt organisator René Hopmans. Vanwege de 75 jaar bevrijding van Bergen op Zoom is de organisatie juist op zoek naar locaties waar in deze periode gevochten of juist gefeest is vanwege de bevrijding van onze stad.

De aftrap is om 16.40 uur

Om precies 16.40 uur vond 75 jaar geleden de bevrijding van Bergen op Zoom plaats en op dat tijdstip starten de borrels. "Zo kunnen mensen uit hun werk naar Thank God I'm Free komen en hier een hapje eten", zegt Hopmans. Zelfs over het eten is nagedacht. "We serveren gerechten met vergeten groenten die in die tijd geconsumeerd werden. Ook zijn er speciale biermandjes met vier bieren uit de landen die ons bevrijd hebben. En voor de liefhebber is er een bevrijdingscocktail."

Speciale live acts

Het programma van de borrel start met netwerken en om dat te versterken neemt om 18.00 uur een ondernemer het woord om te vertellen over zijn manier van werken. Qua muziek staan er bijzondere optredens op het programma. Zo is er iedere borrel om 18.30 uur een speciale live act met muziek wisselend van een saxofonist tot een optreden van een jazz trio. Aan het einde van de borrel neemt een dj het over en barst het feest los om het leven te vieren. De vrijdagmiddagborrels van Thank God I'm Free zijn op 7 juni, 5 juli, 6 september en 1 november van 16.40 tot 23.00 uur. Voor bedrijven of groepen zijn er VIP-tafels, voor meer informatie mail naar info@tgifboz.nl.

Meer berichten