Foto:

Theatergroep Cameleon treedt tijdens High Wine op in Dinteloord

Totaaltheatergroep Cameleon uit Steenbergen trakteert het Dinteloordse een West Brabantse publiek op de theatervoorstelling Leeve de Vereeniging. Een voorstelling, waarvan de bezoekers als vanouds zullen gaan genieten. Zij treden op in Hotel-Restaurant Thuis! te Dinteloord.

De naam Cameleon geeft het al aan: wie naar een optreden van de groep gaat kijken krijgt een programma met verschillende facetten van het theater voorgeschoteld. We noemen onszelf dan ook totaaltheatergroep, waarbij zang, dans en toneel elkaar afwisselen. Variatie en uitgaan van ieders talenten zijn de sleutelwoorden bij Cameleon.

Cameleon is een gezelschap dat zoals een kameleon van kleur verandert. Op deze wijze varieert de groep op haar eigen manier de verschillende facetten van het theater, muziek, sketches, cabaret en zang, van (k)luchtig tot bloedserieus. Totaaltheater zou ook eenvoudig op de volgende manier omschreven kunnen worden: het is van alles voor iedereen, voor heel de familie.

Jong en oud kan ervan genieten en meestal genieten de spelers van Cameleon zelf net zo veel als het publiek. Wie echter naar een uitvoering van Cameleon gaat, weet vooraf niet wat hem of haar te wachten staat. Humoristische scènes, waar hard om gelachen kan worden, worden afgewisseld door serieuze liedjes, terwijl even later een plaatselijk of landelijk probleem op de hak genomen wordt. En misschien wordt u zelf ook onderdeel van het spel. Tussen de bedrijven door wordt natuurlijk weer een overheerlijk viergangendiner geserveerd.

Bij de uitvoeringen serveert Hotel-Restaurant Thuis! aan de Westervoorstraat 4-6 in Dinteloord, vanaf 19.00 uur en viergangendiner op woensdag 10 april en een uitgebreide high Wine op vrijdag 12 april. Wilt u reserveren dan kan dit via info@hotelrestaurantthuis.nl Indien niet mogelijk te mailen, dan kunt u bellen 0167-528577.

Meer berichten