Foto: Danny van den Aarsen 

Leemputte: 'Het is één groot feest met de Veerkampjes'

De juiste poppetjes op de juiste plaats, de juiste muziek en de juiste prijzen bepaalden de ambiance van de avond, ofwel de nog steeds in populariteit groeiende Veerkampjes Glamourbingo.

Het is de dolste en gezelligste bingo van Nederland, die volledig draait op bedrijvigheid en sponsors uit de omgeving. Er waren geweldige prijzen te winnen en de bedrijven die sponsoren of deels sponsoren die werden behoorlijk in het zonnetje gezet op de avond. Vorige week was er een scooter te winnen, één minuut gratis winkelen, één jaar gratis pizza, sieraden en tassen. Echt hele dure en mooie prijzen. Nel Veerkamp werd op eerbiedige wijze herdacht doordat bijna iedereen in panterkleding was gekomen. De bingo draait nu op rolletjes en er is een juiste formule gevonden die nog heel lang kan werken.

Vorige week waren niet alleen Hanny en Ton Veerkamp uit de stal der BN'ers gekomen, maar ook Johan Vlemmix en Viola Holt waren present. Zo was eerder Art Rooijakkers te gast! Elke nieuwe bingo zal er weer een nieuwe BN'er meespelen met de glamourbingo. Het zorgt voor meer reuring op de vloer.

Presentator Bagiyo van der Leemputte is degene die de avond aan elkaar praat en hij toert al drie jaar met de Veerkampjes door heel Nederland. "Het is elke keer weer één groot feest", aldus de presentator.

Wil je ook een keer meespelen? Dat kan, want de eerstvolgende bingo is op maandagavond 1 juli in de Commerce in Kruisland. Kaarten zijn enkel online te koop via deze website.

Meer berichten